Az idei év kasszasikere már a német mozikban!!!!

 Megtaláltuk a 2010 -es Oscar díj legjobb játékfilm kategóriájának egyik legesélyesebb jelöltjét. Ajánljuk az Amerikai Filmakadémia ítészeinek figyelmébe a Távol Afrikától című film remake-jét.



Távol Afrikától  (Out of Africa)
színes, magyarul beszélő, német-angol romantikus dráma, 90 perc, 2010
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: Fabio Capello
író: Heiki Töltő
forgatókönyvíró: Joachim Löw, Hansi Flick
zeneszerző: South Africa Vuvuzela Band
látványtervező: Mesut Özil

főszereplő(k):
Wayne Rooney
John Terry

A mellékszerepekben:
Frank Lampard
Steven Gerrard
Robert Green

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gutenmorgenafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr312117368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robot_ 2010.06.29. 03:36:08

háháááá....
ez jóóóóó.

gólhaj · http://kroki.blog.hu/ 2010.06.29. 08:19:30

asszem ezt láttam nemrég... de az egy vígjáték volt.

foxface 2010.06.29. 08:46:35

úgy néz ki Löw nemcsak forgatókönyvet ír; ez igazi főszerep:

sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/low_kibanyaszta_megette/

Player 1 2010.06.29. 09:08:27

@foxface: Nem szép dolog belerúgni a földön fekvőbe..Ja, azok ti vagytok, bocs. :)

Mixer 2010.06.29. 12:07:40

na, ez kezd egy igazi németes blogra hasonlítani ;)

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2010.06.29. 12:23:01

na most már koncentráljunk a következő feladatra szerintem!
ma egész nap Löw az egyik megfigyelőjével konzultál az argentinok elleni taktikáról (a megfigyelő a helyszínen nézte élőben a meccset) és a fő pontok (persze a bild.de szerint, szóval ki tudja) Messi elválasztása lesz a labdától (hogy ne is kapjon, mint a BL kieséskor) és Tevez és Higuain folyamatos szemmeltartása a két középső védő által.

plusz: végre a vén Blatter is megszólalt kamugól ügyileg, és azt mondta, hogy a jövő hónapban újra a megfelelő bizottság elé kerül a foci technikai fejlesztése (videobíró) + elnézést kért a két (rosszul) érintett csapattól is!

The Paramour 2010.06.29. 16:29:17

@csabsz13: Látszik hogy mekkora a felháborodottság, Blatter szerintem még soha nem kért elnézést semmilyen hiba miatt.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.06.29. 21:32:48

@csabsz13: a videobíró egy nagy hülyeség, megöli a játékot...
hogy szabályozzák? mikor lehet megnézni, ki kérheti stb.
inkább basszanak egy csippet a labdába...
sokkal humánusabb:)

The Paramour 2010.06.29. 23:27:45

@Kool Kitty Kat: A videóbíró ellenzői azt felejtik el, hogy amikor azt használnák 95%-ban áll a játék. Ki kéne próbálni, mert lehet beválna.

Player 1 2010.07.02. 10:49:02

Hol a polip?Úgy hallottam, megint a németeket választotta.Hajrá polip!:D

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2010.07.03. 07:56:06

Argentína - Németország

Gyerekek szerintem ez lesz az ezidáig látott legnagyobb összecsapás.Úgy gondolom ez a csata lesz eddig az a találkozó, amely legjobban megossza a fogadók véleményét.Pró és kontra rengeteg érvet, lehet felhozni egyik és másik fél javára.Nézzünk egy-kettőt ezek közül az én szememmel.Először is megkövetem Maradonát mert eddig sokat fikáztam az edzői képességeit.Bár a véleményem most is fent tartom, be kell ismernem az a tűz és mentalitás amit csapat felé sugároz eddig mindig célra vezető volt.Ragyogó játékosokkal van kőrül véve akik tudnak alázattal focizni.Első szóra tűzbe mennek Maradonáért és dolgozik bennük a becsvágy a hazaszeretet és a bizonyítási vágy.Nem félnek semmitől és terhet a játékosokról,Mourinho módjára leveszi az edző.Nagyszerű csapat de mire lesz ez elég Németország ellen? A csatár sor fantasztikus a hátsó alakzat Demicheleis és Heinze vezérletével eddig jól állja a sarat, két bekapott gól nem tűnik soknak.A tíz rúgott gól meg egyenesen fantasztikus.A rúgott és kapott gólokban a Németek mérlege is majdnem hajszálra azonos, annyi különbséggel, hogy a Németek egyel kevesebbet rúgtak.Véleményem szerint ha valaki megtudja állítani az Argentinokat akkor az Németország.Soha nem szerettem a Német válogatottat,erőltetett robotszerű,erő játéka végett.Most valahogy megváltozott a véleményen.
Szépen és látványosan játszanak, villámgyors támadásaik életveszélyesek.Klose és Podolskik páros hozza szokásos világversenyi formáját.Őzil meg számomra vb egyik legnagyobb felfedezett játékosa.Varázslatos labdáival hozza helyzetbe saját magát és társait.Lahm,Mertesacker és Schweinsteiger jól kiegészíti ezt a fiatal sikerre éhes válogatottat. Nem igazán tudtam negatívumokat felsorolni a két csapatról.Mi dönthet a két válogatott között? Szerintem a találkozón a védekezés lesz a fő kulcsmomentum!Amelyik csapat jobban megtudja fékezni az ellenfél csatárait az lehet a nyerő.A Németek szerintem, átadják a kezdeményezést az Argentinoknak és a villámgyors támadóikban bíznak. Argentína szerintem bele is megy ebbe a játékba, hisz eddig is a folyamatos támadás és az ellenfél nyomás alatt tartása volt a megszokott szisztéma.
Döntő lehet, hogy az Argentínák mennyire tudnak fegyelmezetten játszani.Mert az igazi erőfelmérés most jött el számukra.Eltudok képzelni egy döntetlent de Német továbbjutást várok.A tippem pedig a rendes játékidőre vonatkozik.

Tipp X2 odds 1,53

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2010.07.03. 10:47:19

@1x2: ebben bízom én is! Fejben jobbak lesznek a németek és a kitartásuk továbbjutást fog érni!
süti beállítások módosítása