Deutsche News

2010.06.12. 12:25 heiki töltő

Még több helyen is kérdéses az ausztrálok elleni kezdőcsapat összeállítása.  A tegnapi sajtótájékoztatón a másodedző Hansi Flick kitérő választ adott az újságírók ezt firtató kérdéseire. Támad-e Klose? , Trochowski vagy Müller? , Védekezik-e Badstuber? –ezen kérdések foglalkoztatnak jelenleg minket szurkolókat.

 

 

„Ez az eddigi legjobb német válogatott amelyben játszottam „ – mondta Philip Lahm, a csapatkapitányunk szintén ezen sajtótájékoztató keretében. "Taktikailag és játékban nagyon erősek vagyunk. Sok olyan játékosunk van akik nem tipikus német focisták , de az egy-egy elleni szituációkat jól megoldják"– tette hozzá, utalva arra a kritikára hogy ez a válogatott már nem is igazi német játékosokból áll.

A csapat már csak regeneráló edzéseken vesz részt, miután ma 10 óra 30-kor már el is repült Durban-ba , ahol vasárnap este 20 óra 30 perckor Ausztrália ellen lép pályára.

A meccsel kapcsolatban holnap olvashattok előzetest, addig is nyomok délután egy medencepartit. Kezdek rájönni, így elég kemény lesz bloggolni a vb alatt.

 

3 komment

Címkék: news

A bejegyzés trackback címe:

https://gutenmorgenafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr272076015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2010.06.12. 18:16:51

kitartás! :)
az eddig látott "nagyok" (franciák, argentínok) nem voltak túl erősek.
és reméljük, hogy Cacau támad és Podit félidőben mindig váltja Marin.

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2010.06.12. 18:52:01

Mi az, hogy Herr Flick kitérő válaszokat adogat?:)

Weidmüller 2010.06.12. 20:02:14

Meglesz a 4th aranyérem.No para :-)))))))))
süti beállítások módosítása