Bízunk benne, hogy az angolverésben majd részt vesz!

Mint láttátok a  Ghána elleni sikerrel megvívott csata közben Sebastian Schweinsteiger combsérülést szenvedett. Tábori felcsereink még nem tudják pontosan , hogy az angolok ellen hadszíntérre léphet-e. A germán barbár ősök kutyái által felnevelt, szőke nomád szikla  kiesése egyet jelentene seregünk szívének kitépésével – ahogy tábornagyunk, Joachim Löw fogalmazott.

Mi viszont tudjuk, érezzük a szívünk mélyén, hogy hadjáratunk negyedik állomásán is mélységből támadva írányítani , mozgatni fogja csapatunkat muzulmán Özil testvérével együtt. Nélküle csapatunk morálja, tartása csorbát szenved és a győzelembe vetett hittünk is meginogni látszik. Lahm kapitány teljesen biztos Schweini gyógyulásában , szerinte egy olyan igazi harcosnak mint ő , meg sem fordul a fejében a csata ignorálásának a gondolata.

Aggasztó hírek érkeztek a jobbszárnyunkon harcoló mameluk védőről , Boateng –ről is. A gyarmatbirodalomból származó felszabított rabszolga is kihagyja vádlibántalmak miatt mai edzéseket és a vasárnapi csatamezőn sem biztos hogy láthatjuk. Fohászkodjunk a germán bálványidó ősök mintájára , mindenhez ami szent és iható/ehető, emellett pedig kérjük a katonáink mielőbbi gyógyulását a sámánjainktól!

Ugyanezt kéri Császárunk is , aki teljes mellszéleséggel kiáll birodalmi csapataink mellett, mondván fejben, játékban és taktikában is sokkal erősebbek vagyunk mit az angliánusok. A proféta szóljon a Császárból!

9 komment

Címkék: schweinsteiger

A bejegyzés trackback címe:

https://gutenmorgenafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr632109555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kirani 2010.06.25. 15:00:16

Pár perce olvastam a sportnapilap oldalán, hogy Jogi mester szerint 90%, hogy nem léphet pályára az angolok ellen. Nagyon sajnálom, ha így lesz, és gyors gyógyulást kívánok neki. Az egyetlen "öröm" az ürömben, márha sérülés okán ez leírható, hogy állítólag Toni Kroos fogja helyettesíteni, aki a legnagyobb kedvencem. Ha így lenne, akkor nagyon sok sikert kívánok neki, jó lehetőség ez a bizonyításra. Hajrá Németország!

heiki töltő 2010.06.25. 15:09:07

Kroos-t én is tehtségesnek tartom , csak eddig még nem sokat tudott mutatni, egyelőre csak olyan ígéret mint Marin. Azért a német sámánok biztos meggyógyítják Schweini -t!

rio.pete 2010.06.25. 15:46:19

Rooneyról is azt hintették el a Bayern elleni meccs előtt, hogy tuti kihagyja. Ott volt a kezdőben. Biztos vagyok benne, hogy Schweinsteiger kezdeni fog vasárnap.

Kirani 2010.06.25. 16:01:34

Azért Kroos a Leverkusenben jól nyomta idén (meg előtte is voltak szép megmozdulásai a bajoroknál), bár tény, voltak semmilyen meccsei is, főleg tavasszal. Ellenünk a barátságos meccsen éppen semmit mutatott, Ghána ellen meg az a tíz perc nem igazán számít. Schweini lenne a csúcs, ha meggyógyulna addigra, majd eljárok érte sámántáncot én is, hátha.

gezabá (törölt) 2010.06.25. 16:45:29

@rio.pete: azóta is azt nyögi, nem volt egészséges, és ott rá is sérült. annyi.

AntiChrist™ 2010.06.25. 16:46:22

Schweini felgyógyul, ott lesz a kezdőcsapatban, és a németek szépen elkenik az angolokat.
Ennyi :)

Mixer 2010.06.25. 16:55:18

jó lett a poszt. köszi

The Paramour 2010.06.25. 17:37:00

Jó lenne ha összedrótoznák, de ha kell inkább pihenjen. A szigetlakókat meg haza lehet küldeni nélküle is, aztán jöhet vagy Argentína vagy Mexikó. Nur Deutschland!
süti beállítások módosítása